Molino de Inca

Molino de Inca

Molino de Inca botanical garden

Kasvitieteellinen puutarha sisältää vanhan myllyn ohella laajan kirjon erilaisia palmulajikkeita ja muuta kasvistoa ympäri maailman. Puulajikkeita alueella on yli 300 ja yli 150 erilaista palmua. Kaikkiaan kasvilajikkeita on alueella yli 1000 eri lajiketta. Puutarha on todellinen paratiisi nurkan takana ja huomattavan rentouttava alue viettää aurinkoista lomapäivää. Alueelle on sisäänpääsymaksu 3€

Vesialtaita koristavat suihkulähteet. Klassiset veistokset edustavat neljää vuodenaikaa ja symboloivat eri aikakausille ominaisia juhlia.

Puiston puustoa hallitsevat todella massiivinen 50 metriä korkea Araucaria Heterophylla Norfolkin Araukaria, joka meillä löytyy puutarhamyymälöistä nimellä Huonekuusi. Todella tutustumisen arvoinen on myös japanilainen puutarha, jonka vesialtaassa uiskentelevat kalat ja kilpikonnat.

Puutarha sijaitsee keskustan tuntumassa moottoritie A-7 tuntumassa ja sinne pääsee  taksilla tai kävellen. Bussiyhteyttä nähtävyydelle ei valitettavasti ole tarjolla.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://aurinkoverkko.com/oackifti/2019/04/merimaisema.jpg);background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}