WordPress-peruspaketti

Peruspaketti ilman sisällöntuotantoa tai suurempaa räätälöintiä.

Kevyesti räätälöidyt WordPress-sivut

WORDPRESS
750
Paketti sisältää seuraavat palvelut
  • 1. Tapaamiset asiakkaan kanssa tarpeen mukaan
  • 2. Sivuston suunnittelu
  • 3. Webhotellipalvelun hankinta ja käyttöönotto
  • 4. Wordpressin ja teeman asennus
  • 5. Dokumentaatio (värit, fontit, oma CSS, testausraportti)
  • 6. Halutessa materiaali toimitetaan asiakkaalle sähköisessä muodossa.
  • 7. Opastus ja sivuston päivittämiseen
  • 8. Kaksi kohtuullisen kokoista päivitystä sivujen valmistumisen jälkeen

Laskutus:

  • Kevytyrittäjyyslaskutuksella saat laskun laskutuspalvelun kautta. Laskutuspalveluni on: Eezy Osk. Palvelun kokonaishinnaksi muodostuu kuluineen ja veroineen 930 €
  • Projekti voidaan toteuttaa toki myös määräaikaisessa työsuhteessa.

Kaikkiin verkkosivujen palveluihin sisältyy webhotellitilan hankinta asiakkaalle.

Webhotellin avausmaksusta lähetetään lasku asiakkaalle sähköpostitse. Laskun maksamisen jälkeen kirjautumistiedot toimitetaan webhotellin toimesta ja asennan WordPressin sekä teeman palvelimelle. Käytän toimittamissani sivuissa domainhotelli.fi palvelua, jonka olen havainnut erittäin luotettavaksi ja markkinoiden toimivimmaksi vaihtoehdoksi.

WordPress-teemoista käytän dfd-native WordPress verkkosivupohjaa, joka sisältää noin 20 erilaista layout verkkosivumallia ja todella monipuolisen valikoiman erilaisia näyttäviä elementtejä.

Luon aluksi sivuston valitsemaasi sivustomalliin. Tapaamisemme pohjalta tehdyt suunnitelmat ja tarpeesi mielessä muokkaan sivustopohjaan sinun tarpeisiisi sopivan sivustorungon. Otan myös tarvittaessa yhteyttä, jos tarvitsen mielipidettäsi tai ajatuksia rakentelun aikana. Jos haluat erikoismuotoilua, joka ei teeman elementeissä onnistu, toteutan ratkaisut koodaamalla. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen aloitan sivuston sisällön lisäämisen sivustoon.

Kun sisältö on lisätty ja muokattu sivustopohjaan, hyväksytän sen sinulla ja teen myös haluamasi viime hetken muutoksen sivustopohjaan. Kun katsomme yhdessä sivuston olevan valmis, toimitan sivuston kirjallisen materiaalin, joka kuvaa sivujen graafiset ominaisuudet kuten fontit, käytetyt värit ja testaustulokset.

Peruspakettiin kuuluu kohtuullinen määrä tekstisisällön tekemistä ja tarvittaessa kuvien ottamista. Toimittamasi kuvat käsittelen sopivaksi sivuston väriskaalaan. Peruspaketin ollessa kyseessä oletan, että asiakkaalla on olemassa olevat sivustot, joista poimia sivuille tulevaa sisältöä, kuten kuvia, tekstiä ja muita graafisia elementtejä. Vaihtoehtoisesti asiakkaalla tulee olla materiaalia tekstimuodossa tai kuvina.

Teema kuuluu hintaan!

Banner image
Teema kuuluu hintaan!
Kaikkiin WordPress-sivustoihin kuuluu hintaan DFD-native teema
Käytän WordPress-sivuissa DFD-native teemaa, joka sisältää miltei 20 erilaista sivuston rakennevaihtoehtoa.

Toimitusaika:

Peruspaketin toimitusaika vaihtelee asiakkaan tarpeista, vaatimuksista ja valmiuksista.

Jos asiakkaalla on valmiina sisältö, kuvamateriaali ja mahdollisesti myös graafinen ohjeisto, sivustojen toimitusaika on pari viikkoa. Jos materiaalia luodaan sivustojen valmistusprosessin aikana, projektin kesto saattaa olla kuukauden tai jopa yli.

Pyrin saattamaan jokaisen projektin loppuun niin pian kuin mahdollista, kuitenkaan tinkimättä laadusta ja asiakkaan tarpeiden toteuttamisesta.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://aurinkoverkko.com/Grafitag/wp-content/uploads/2017/01/peruspaketti.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 600px;}
WhatsApp Whatsup-viesti