Hyvän mielen kuvauspalvelua

Jari Salopino on kaikenlaiset kuvauksen ammattilainen Tampereella. Jarin kanssa olemme tehneet menestyksekkäästi yhteistyötä vuosia. Kuvauspalvelu Salopinon valikoimissa on laaja kirjo erilaisia kuvauspalveluja hääkuvauksista laadukkaaseen drone-kuvaukseen. Palveluihin kuuluu erinomainen palveluhenkisyys ja asiakaslähtöinen työskentelytapa kuvauskeikoilla.

Jarille teimme räätälöidyt WordPress-sivut ja osittain yhteistyössä sisältöpalvelua. Sivustoista oli tarpeen saada tyylikkään kevyesti animaatioilla maustetut sivustot. Väriskaala sivuilla pohjautuu Jarin alusta asti käyttämään sävyyn, josta johdateltiin värisävyt muihin sivuston elementteihin.

Layer

Videoeditointia

Jarin sivustoille oli tarpeen myös luoda editoitua videosisältöä mainostekstien kanssa. Homma toteutettiin editoimalla materiaalista minuutin pituinen klippi, johon asetettiin myös erilaisia elementtejä Adobe After Effects -ohjelmistolla. Videoeditoinnissa käytän Adoben Premiere:ä.

Graafisia elementtejä

Erilaisia nauhoja ja muita graafisia kuvaelementtejä tehdään usein sivustoprojektien yhteydessä. Yhdistellään kuvia ja piirroksia, joista muodostuu sivustolle näyttävä aiheeseen sopiva kuvaelementti. Myös kuvauspalvelusalopino.fi sivulta löytyy kuvaelementtejä, joiden luomiseen on käytetty Adobe Illustrator:a sekä Photoshop CC:tä.

Tarvitsetko ammattimaista kuvauspalvelua?

Markkinoilla olevista kuvauspalveluista suosittelen ehdottomasti Kuvauspalvelu Salopinon palveluja, joita itsekin käytän, jos on tarpeen ottaa laadukasta kuva-/videosisältöä sivustoprojekteihini. Vaikka itseotetut kuvat ovatkin… ihan ok …sivustoilla, todellista laatua saadaan aikaan, kun käytetään ammattilaisen ottamaa materiaalia.

Hyvänä esimerkkinä toimivat edellä mainitusta faktasta kuvauspalvelusalopino.fi sivusto.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://aurinkoverkko.com/Grafitag/wp-content/uploads/2017/01/peruspaketti.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 600px;}
WhatsApp Whatsup-viesti