Verkkojulkaisen referenssini koostuvat osittain omista sivustoprojekteista ja osittain asiakastöistä. Ohessa listaus tekemistäni verkkosivuista ja muista verkkojulkaisemiseen liittyvistä caseista.

Jari Salopino on kaikenlaiset kuvauksen ammattilainen Tampereella. Jarin kanssa olemme tehneet menestyksekkäästi yhteistyötä vuosia. Kuvauspalvelu Salopinon valikoimissa on laaja kirjo erilaisia kuvauspalveluja hääkuvauksista laadukkaaseen drone-kuvaukseen. Palveluihin kuuluu erinomainenpalveluhenkisyys ja asiakaslähtöinen työskentelytapa kuvauskeikoilla.

Jarille teimme räätälöidyt WordPress-sivut ja osittain yhteistyössä sisältöpalvelua. Sivustoista oli tarpeen saada tyylikkään kevyesti animaatioilla maustetut sivustot. Väriskaala sivuilla pohjautuu Jarin alusta asti käyttämään sävyyn, josta johdateltiin värisävyt muihin sivuston elementteihin.

Lue lisää..

Messukylän omakotiyhdistys Ry on Tampereen Messukylässä toimiva omakotiyhdistys, joka pyrkii edistämään alueen asioita asukkaiden näkökulmasta. Yhdistyksen logo uudistettiin ja tehtii Facebook-sivujen rinnalle omat verkkosivut osoitteeseen messukylalaiset.com. Verkkosivustot, suurin osa sisällöstä sekä logo ovat minun käsialaani. Messukylästä kuvattiin myös videosarja, joka käsittelee alueen todella arvokasta rakennuskulttuuria. Projektissa materiaalin kuvauksen ohjauksen sekä editoinnin hoidin itse.

Lue lisää..

Madeira Levadat sivustolla kannattaa käydä vilkaisemassa. Sivut on luotu intohimosta Madeiran luontoon ja vaeltamiseen saaren vehreässä maastossa. Vuosien harrastuksena tehty työ on minulle teos, josta olen ylpeä ja tyytyväinen. Sivustolta voin myös nähdä mihin kaikkeen kykenen verkkosivujen koodia muokkaamalla. Bootstrap-pohja sinäänsä on todella massiivinen paketti verkkosivuiksi ja koodiin ja sen toimintaan tutustuminen vei toki aikansa mutta rakenne on tullut tekemisen kautta tutuksi.

DOWNHILL HTML5 -pohja on todella näyttävä vaihtoehto esimerkiksi sporttisen ja nuorekkaan yrityksen verkkosivuiksi. Vierailijan kommentit pohjaan tehtyjen sivujen tyylikkyydestä teemassa ovat taatusti muuta kuin: “Ihan kivat sivut”.

Lue lisää..

Aurinkoverkko on harrastukseksi luotu informatiivinen sivusto matkailusta Costa del Solin alueella. Teknisesti sivusto on WordPress-julkaisupohjaan luotu sivusto, jonka pohjana on DFD-native WordPress-pohja. DFD-native on pohja, jota käytän pääasiallisesti sivustojeni runkona. Luonollisestikin muotoilen usein pohjaa myös tarkoitukseen sopivaksi ja jotta lopputuloksesta tulee uniikimpi.

Sivusto on kehitysvaiheessa ja sen rakentelu, samoin kuin levadat.com, on harrastustoimintaa ja kehittyy jatkuvasti ajan niin salliessa.

Lue lisää..