Blog categories

Comments

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotantoa sivuillesi

Oletko tilaamassa ensimmäisiä sivustojasi ja haluat ulkoistaa kaiken tai suurimman osan myös sisällöntuotannosta. Sisältöpaketissa osallistun aktiivisesti myös sisällön tuotantoon tai teen sen kokonaan. Palveluissani peruspakettiin kuuluu myös sisällöntuotantoa. Jos kuvaamista, kuvankäsittelyä tai muuta graafista työskentelyä on paljon ja materiaalia ei ole olemassa valmiina vanhoilta sivuilta tai muuna materiaalina, voit teettää materiaalin minulla.

Osaamiseni, rajaton luovuuteni ja suuri intohimoni sivustotuotantoon on kokonaan sinun käytössäsi!

Sivujen sisällöntuotantopalvelu on erillinen kokonaisuus, joka ei kuulu peruspaketteihin vaan tilataan erikseen. Sisällöntuotanto vaatii aina perehtymista valmistuvan sivuston aiheeseen ja vaatii usein tekstin osalta melkoisesti työtä. Jos on tarkoitus vain osallistua sisällön tuotantoon osittain veloitushinnasta voidaan sopia erikseen. Hinnasta sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti ja sovitaan projektin sopimuksessa.

Arvonlisävero:

  • Palvelun hintaan lisätään arvonlisävero 24%

Laskutus:

  • Laskun voi suorittaa sovitusti useassa erässä ja muutenkin maksuasioista sovitaan asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti.
Sisällöntuotanto
400
Sisällöntuotanto on peruspaketteihin lisättävä lisäpalvelu.
  • 1. Tutustuminen sivuston aihepiiriin ja mahdollinen tiedonhankinta
  • 2. Tapaamiset asiakkaan kanssa tarpeen mukaan (Pirkanmaa), Muualle +kilometrikorvaus
  • 3. Kuvaukset ja muun mediasisällön tuottaminen ja käsittely sivustoille sopivaksi. (Max.2 kuvauskeikkaa)
  • 4. Mediasisällön toimitus asiakkaalle muistitikulla tai asiakkaan haluamalla tavalla.
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://aurinkoverkko.com/Grafitag/wp-content/uploads/2019/04/sisallontuotanto.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 600px;}
WhatsApp Whatsup-viesti