Kuinka sinun sivustosi syntyvät?

Olen valitettavasti luovasti innostuvaa sorttia, joten tavallisesti mielelläni osallistun myös sivujen sisällön tuotantoon. Kuvaelementtien tekeminen ja sivujen elementtien muotoilu ovat minulle aina kiehtovaa luova prosessi. Siksi saatkin tilaamillesi sivuille taiteellisia elementtejä, joihin on nähty vaivaa.

Rakastan sivujen tekemistä ja se näkyy usein myös lopputuloksessa.

Sivujen rakenteen ohella usein myös sisältöä laitetaan sivuille siis jo tekovaiheessa. Tutustun mielelläni toimintaanne sivustoprojektin alkaessa. Otan mielelläni vastaan myös sivuille tulevaa materiaalia (kuvia ja tekstiä), jota voin halutessa myös viimeistellä sivuille laitettavaksi. Sivujen tekemiseen tarvitaan aina yhteydenpitoa ja yhteistyötä, koska haluan ehdottomasti että lopputulos täyttää sinun mieltymyksesi.

Myös pienimuotoiset kohteiden kuvaamiset ja kohtuullinen sisällöntuotanto kuuluvat sivustopalveluuni. Sivustojen valmistuessakaan en jätä sinua oman onnesi nojaan, vaan pidämme tarvittaessa yhdessä huolta, että uusien sivujesi osat toimivat moitteettomasti.

Jos tilaat sivustot minulta saat tekijäksi aktiivisen toimijan, joka oikeasti tutustuu toimintaasi ja tekee aitoa yhteistyötä kanssasi tavoitteena luoda sinulle hyvät ja kiinnostavat verkkosivut.

1.
Yhteydenotosta tapaamiseen
Kun otat yhteyttä ja teet tilauksen, sovimme tapaamisesta. Pohdimme yhdessä millaisen ulkoasun haluat sivuillesi ja mitä palveluita haluat tilata.
2.
Aihepiiriin tutustuminen - materiaali
Jotta voin rakentaa sivustosi laadukkaasti, haluan tutustua sivuston aihepiiriin mahdollisimman hyvin antamasi aineiston avulla ja käytännössä vierailemalla paikanpäällä. Kuvaan kohteita myös tarvittaessa.
2.
Sivustosuunnitelma ja luomistyö
Tilaan tarvittaessa webhotellipalvelun ja alan kasaamaan sivuja heti palvelintilan asennuksien jälkeen. Sivujen rakentamisen ohessa olen yhteydessä sinuun säännöllisesti, jos kaipaan lisätietoja tai ajatuksia.
3.
Esittely ja ohjeistus - Ylläpitopalvelu?
Sovimme tapaamisen, jossa esittelen sivuston toiminnan ja ohjeistan kuinka voit itsenäisesti lisätä sisältöä uusille sivuillesi. Voit halutessasi myös ulkoistaa ylläpidon kokonaan minulle.

Palvelintila

Webhotellipalveluna domainhotelli.fi

Tarjolla olevista webhotellipalveluista olen valinnut domainhotelli.fi palvelun. Domainhotelli on suomalainen luotettava palveluntarjoaja. Itse annan arvoa asiakaspalvelulle ja luotettavuudelle mutta myös edullisuus on tärkeää. Domainhotelli täyttää parhaiten kriteerini hyvästä verkkotilapalvelusta ja siksi olen valinnut heidät kodiksi julkaisemilleni sivustoille.

Domainhotellin sivustotilan saa käyttöön ensimmäiseksi vuodeksi alennettuun hintaan jonka jälkeen hinnaksi muodostuu normaalihinta per vuosi. Lisäksi erinomaisen hyvää hotellin palvelussa on hintaan kuuluva SSL-suojaus. Lisää heidän palveluistaan saat heidän sivustoiltaan.

domainhotelli.fi kumppani

Wordpress

Näyttävä pohja tyylikkään hillityillä tehosteilla

Sivustoilla ei saa olla liikaa liikkuvia elementtejä. Kuitenkin mielipiteeni on, että on hyvä käyttää erilaisia tyyliin sopivia efektejä hyvällä maulla. Elementtien sopiva animointi tekee sivustosta mielenkiintoisemman ja elävemmän.

domainhotelli.fi kumppani
Referenssit ja sivustoprojektit
Client logo
Valkeakoski Motorsport Finland
Me välitämme
Vuonna 1950 perustetulle Valkeakoski Motorsport Finland ry:lle tehtiin uudet tyylikkäät verkkosivut.
Client logo
Tampereen Parkinson-yhdistys ry
Me välitämme
Tampereen Parkinson-yhdistys ry on ensimmäinen alueellinen Parkinson-yhdistys Suomessa. Heille suunniteltiin logo ja Wordpress-verkkosivut.
Client logo
Kuvauspalvelu Salopino
Hyvän mielen kuvauspalvelu
Ammattimaisen valokuvaajan sivustot on luotu DFD-nativen WORDPRESS-pohjaan ja muotoiltu yksilölliseksi kevyesti räätälöimällä CSS-koodauksen avulla.
Client logo
Messukylän omakotiyhdistys Ry
Tampereen Messukylän omakotiyhdistys
Perinteitä kunnioittavalle omakotiyhdistykselle valmistuivat verkkosivut ja uusi logo.
Client logo
Madeira Levadat
Luonnollisia elämyksiä
Patikointia Madeiralla käsittelevä sivusto on vanhaan tyyliin Adobe Dreamweaver bootstrap-pohjalle pitkälti koodaamalla tehty sivustoratkaisu.

Taidot juontavat juurensa opiskelusta ja intohimosta oppia uutta.

Banner image
Curriculum Vitae
Intohimoni hedelmät pähkinänkuoressa
Katso lisätietoa suoritetuista opinnoistani ja työhistoriastani
Ollaan yhteydessä
Ole rohkea ja ota yhteyttä 🙂

Mietitään yhdessä kuinka voisin palvella teitä ja toteuttaa tarpeenne graafisen julkaisun maailmassa.

Petri Tiaskorpi
Graafista suunnittelua

Ota yhteyttä
Yhteydenotto ja palveluiden tilaus
Yhteydenotto

Mitä hyödyt valitsemalla minun palveluni tai palkkaamalla minut avoinna olevaan tehtävään?

  • Erityisosaamiseni on sivustojen koodaus, joten valitsemalla minut saat taatusti juuri sinun näköisesi sivustot
  • Koko intohimoinen luovuuteni on käytössäsi ja keskityn jokaiseen asiakkaaseen, kuin tekisin sivustoja itselleni. Jokainen projekti on minulle jännittävä retki graafisen suunnittelun maailmaan
  • Kirjallinen ilmaisu on rikasta kirjoittajaopintojen ansiosta. Tekstiä vaan tulee helposti ja se on useimmiten laadukasta
  • Yli kymmenen vuoden laaja kokemus verkkosivujen CSS-muotoilusta ja html-verkkokielestä
  • Tietotekniset opinnot sekä media-alan tutkinto takaavat yhdessä osaamiseni ohjelmistojen ja toiminnan tiedoista
  • Olen hyvä tyyppi, joka perehtyy saatuun tehtävään 100%
AnsioluetteloAvaa uuteen välilehteen
Image
Asiakkaan visio?!
"Millaiselta lopputulos tulisi näyttää sinun mielestäsi?" on kysymys, joka minun tulee selvittää heti luomistyön alusta lähtien. Sinun visiosi on tärkeä!
Pricing list

Logosuunnittelua

Verkkosivujen yhteydessä saattaa olla myös tarpeen uudistaa olemassa olevan logon ilmettä tai mahdollisesti suunnitella uusi. Myös vanhojen logojen vektorointi, versiointi (sävymuutokset) yms. palvelut ovat mahdolisia.
Pricing list

Painettu materiaali

Graafiset painojulkaisut toimitetaan laadukkaana painokelpoisina dokumentteina .ai-, .pdf- tai haluamassasi muodossa. Tilatessa tarvitsen tiedon painotalosta, jotta voin selvittää painotalon erilaiset suunnitteluun liittyvät vaatimukset.
Kuva muodostuu kahdesta päällekkäisestä tasosta. Tyttö on rajattu värikanavien avulla alkuperäisen kuvan taustasta ja asetettu palmurantaa kuvaavan tason päälle.

Kuvankäsittely

Pystyn tekemään kaikenlaiset kuvankäsittelyt ja toteuttamaan erikoisemmatkin tarpeenne kuvankäsittelyn saralla. Myös esimerkiksi vanhojen vioittuneiden paperikuvien skannaus ja digitaalinen korjaus on mahdollista. Tiedustele lisää palvelustamme, sillä kaikki kuvaprojektit ovat uniikkeja kokonaisuuksia.
Tiedustele lisää

Voit tiedustella lisää palveluista. Olen listannut sivuille vain tavallisimmat mahdolliset palvelumuodot graafiselta alalta, joten jos sinulla on jotain mielessä ota rohkeasti yhteyttä vaikka mikään sivuston palveluista ei suoraan vastaa suunnitelmiasi.

Kulttuuriosuuskunta Kaje - Jarno JokelaMessukylän omakotiyhdistys RyTAKK
Vaikka myös itse näen maailman visuaalisesti ja ymmärrän tiettyjä perusasioita, niin päätin kokeilla mitä graafisen alan ammattilaisella olisi omalle projektilleni antaa. Luonnehtisin asiointia Petrin kanssa rennon asialliseksi. Petri todella perehtyi asiaani, joka ei ollut hänelle entuudestaan tuttu. Viestittely oli mutkatonta, sovitut asiat hoituvat ajallaan ja työn laatu priimaa. Kokemukseni yhteistyöstä on todella positiivinen ja uskon jatkossakin käyttäväni Petrin palveluja.
Kulttuuriosuuskunta Kaje - Jarno Jokela
Starfish - Palautetta logosuunnittelusta
"Onnittelut! Yhdistyksen ulkoinen viestintä teki hyppyloikan eteenpäin sivujen ansiosta." "Olettepa tehneet hienoa työtä.👍" "Onnittelut! Hyvä teaseri lisätiedon hakemiseen Messukylän historiasta. Kotiseutuylpeys voi kasvaa."
Messukylän omakotiyhdistys Ry
Palautetta sivustoista ja videoprojektista
Näyttötutkintopalautteessani erityistä kiitosta saivat näyttötutkinnon osa-alueet: "Dokumentaation sisältö on selkeästi laadittu ja hyvin etenevää" "Testaussuunnitelma on projektin dokumentaatiossa hyvin kattava. Erillinen testausraportti löytyy myös tallenteelta ja se on varsin kattava ja suunnitelman mukainen" "Tekijänoikeuksien huomiointi on varsin laajaa ja hyvin eritetty." "Hyvä projektidokumentaatio"
TAKK
Palautetta näyttötutkinnosta